Köszöntjük a LakásNet adatbázisában. ______________---......... . . . . . . . . . . . . _-- Adatainkat legutóbb 2019.04.02.-án frissítettük.

A tulajdonos vagy eladó neve: Kóbor Pál
. . . . . . . . . . . . . . . . fb profilja:
. . . . . . . . . . . . . . . e-mail címe: lakasnet@gmail.com
. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . Phone: +36 70 232-6666

Kattintson a képre
az eredeti mérethez.
Ár
millió Ft
Telek
méret m2

Lakó
terület m2

Szobák
száma
Elhelyezkedés, adatok, további info
Move your mouse over tumbnails to show descriptions
and click on it to show large pictures.
Price
-
-
Room
Locations, more data, more info

144,9 mFt
 
170

6

Eladó Budapest, XIII. ker. Újipótváros szívében bútorozott lakás, minimum 2 éves, maximum 3 éves visszabérléssel.

Adatok a ingatlanról:
eladási ár: 144,9 mFt
alapterület: 170 m2
szobák száma: 6 db
fűtés megoldás: cirkó és padlófűtés
az ingatlan fekvése: K - DK - Ny
kilátás: utcai és zöldudvari


A tavaly teljesen felújított ingatlan: tágas, világos és harmonikus. A nap minden helységbe jól besüt. A lakás egy csaknem 50 m2-es konyha-nappali köré szerveződik. A konyha teljesen gépesített és színben harmonizál a nappali bútorokkal. A konyhai gépek mindegyike beépített és elektromos (80 cm-es indukciós lap, páraelszívó, mosogatógép, mikrohullámú sütő, párológép, sütő, dupla ajtós hűtőszekrény). A nappaliban inverteres klíma, beépített házimozi rendszer és egy 6 m2-es leengedhető mozivászon található. A két helységet - nagy vendégfogadásra alkalmas - szigetszerű konyhapult választja el egymástól.

A legnagyobb hálószoba (28 m2) a nappaliból nyílik, a további négy hálószoba pedig az előszobából, amely szinte az egész lakáson végighúzódik. A kisebb hálószobák 13 m2, 13 m2, 18 m2 és 22 m2-esek. A nagyobbik fürdő is világos és tágas. Nagyméretű káddal, egy normál WC-vel, egy bidés WC-vel, széles zuhanyzóval, dupla mosdóval, mosógéppel és szárítógéppel rendelkezik. Az előszobában beépített szekrények és álmennyezet feletti bőröndtárolók találhatók. A zöldudvarra néző hálószoba külön zuhanyzóhelységgel és saját mosdóval rendelkezik. A fűtést cirkó gázkazán biztosítja. A nagy fürdőszobában és az előszobában padlófűtés működik.

A háztömb körüli parkolási és tömegközlekedési lehetőségek kifejezetten jónak számítanak. A környék boltokkal, vendéglátóhelységekkel, orvosi rendelőkkel, óvodával, iskolákkal történő ellátottsága szinten nagyon jó. Az ingatlanhoz - a közösségi épületrészből 30 m2 pince is tartozik.

--- o ---

Our furnished apartment is for sale in Budapest, 13th district, in the center of Újlipótváros. We plan to rent the flat for 2-3 years.

The property was refurbished last year. It is spacious, bright and harmonious. Each room is sunny all day. The center of the apartment is the kitchen-living room area which is almost 50 m2. It is equipped with air conditioning, home cinema system and a huge (6m2) movie screen. The kitchen is fully mechanized and harmonizes in color with the living room furniture. The two rooms are separated by a large kitchen counter. All kitchen appliances are built-in and electric (80 cm induction hob, extractor hood, dishwasher, microwave oven, oven).
The largest bedroom (30 m2) opens from the living room, while the other four bedrooms are in the hallway area. These bedrooms are 13 m2, 13 m2, 18 m2 and 22 m2 big.
The spacious bathroom has a large bath, a standard WC, a bidet toilet, a large shower, a double washbasin, a washing machine and a tumble dryer. In the hall there are built-in cupboards and ceiling closets. The bedroom facing the green yard has a separate shower room. The heating is provided with a gas boiler. The large bathroom and the lobby has got floor heating.

Parking and public transport is easily available. The neighborhood is full of shops, restaurants, heath centers, kindergartens and schools.Fotóalbum - az ingatlan összes fotóját itt tekintheti meg >>>


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aaaaa------ -

ingyenes webstatisztika